Štvrtok4. júl 2024, meniny má Prokop, zajtra Cyril, Metod

Náročné materstvo tanečnice Glosíkovej: Čo robí jej dcérka, ju doháňa na pokraj síl!

Natália Glosíková s dcérou
Natália Glosíková s dcérou (Zdroj: Instagram Natália Glosíková)

BRATISLAVA - Sexi Natália Glosíková sa do povedomia verejnosti dostala účinkovaním v markizáckej tanečnej šou Let´s Dance. Natália je krásna žena, ktorá sa o seba stará a dbá o svoj zovňajšok, čo sa nezmenilo ani po narodení dcérky Zairy.

Natália Glosíková je už takmer tri roky mamou malej princeznej, ktorú vychováva so svojim partnerom Jakubom. A hoci krásna brunetka pôsobí, že všetko zvláda ľavou zadnou, má rovnako ako každá žena dni, kedy energiu na rozdávanie rozhodne nemá. Čo jej dáva zabrať? „Asi spojiť to, že sa snažím byť najlepšou mamou ako sa dá, zároveň sa snažím pracovať, variť, upratovať… Aj keď musím povedať, že môj partner robí všetko tak isto doma, takže to máme 50:50, ale jednoducho ten čas a únava dáva určite veľmi zabrať. Moje dieťa od malinka veľmi málo spinká, takže nie je to úplne ideál, ale vždy musí byť niečo“, odkrýva realitu všedných dní tanečnica a svojimi slovami dokazuje, že ani u nich doma nie je všetko vždy ružové.


Popri výchove dcérky Zairy sa však sexi brunetka vrhla aj do práce. „Tancujem, robím trénerku a vyučujem tanec. Snažím sa aj ja sama hýbať, aby som mala pohyb popri dieťati a venujem sa aj môjmu Instagramu,“ odhaľuje svoje pracovné aktivity Natália. Okrem toho čoskoro opäť vhupne do kolotoča Let´s Dance, s ktorým aj ona vyráža na turné. Stihne predtým načerpať sily na dovolenke? „Určite chystáme dovolenku, no zatiaľ sme to neriešili. Ale chceme íst k moru, lebo dcérka sa stále pýta, kedy pôjdeme lietadlom na dovolenku, aj keď ja sa musím priznať, že milujem Chorvátsko, ale my musíme ísť lietadlom“, prezrádza so smiechom Natália.

Pred sebou však majú dievčatá okrem dovolenky pri mori aj cestu do Tatier, odkiaľ pochádza Natáliin tanečný partner, redaktor Janko Tribula. Ten si bude onedlho oprašovať tanečné kroky a zvŕtať sa na parkete po boku krásnej tanečníčky, no ako Natália v rozhovore prezradila, ešte predtým ju aj jej rodinku čaká jedna tatranská výzva. A nielen to!

Náročné materstvo tanečnice Glosíkovej: Čo robí jej dcérka, ju doháňa na pokraj síl! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: Natália GlosíkováDcéra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu