Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Slovenský herec skončil v nemocnici: Bizarná NEHODA v divadle... Museli ho OPEROVAŤ!

Slovenský herec skončil v
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: archív PB)

„Výsledky a popis ukázali roztrhnutý predný krížový väz, natrhnutý z 2/3 bočný väz a popraskané kĺbové lôžko. Na základe toho som sa objednal k ortopédovi. Dr. Baláž bol veľmi prekvapený mojím popisom celej situácie a povedal, že sa zdá skoro nemožné, že som po takom úraze vôbec chodil a navyše mi koleno neopuchlo,“ prezradil ďalej životný partner herečky Karin Olasovej.

Ortopéd potvrdil slová fyzioterapeuta, že operácia nie je nutná, no nestabilita v kolene pretrvávala, preto sa Přemek rozhodol zákrok podstúpiť. „Prešlo osem mesiacov, počas ktorých som intenzívne pracoval pod dohľadom trénera Martina Bobeka na zlepšení funkcie, sily a hybnosti kolena, aby som absolvoval plastiku väzu v čo najlepšej fyzickej forme,“ prezradil herec, ktorý si termín svojej operácie vybral na koniec divadelnej sezóny, aby mal čas na zotavenie. 

Slovenský herec skončil v
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: archív PB)

Operáciu napokon podstúpil vo štvrtok 20. júna. „Za všetko, čo sa doteraz udialo som vďačný. Posilnilo ma to. Viem, že ľudia prežívajú aj horšie veci, ale pre mňa to je posilňujúca skúsenosť. Neľutovať sa a makať na sebe. A nakoniec som si uvedomil, aké je dôležité mať po svojom boku niekoho blízkeho, kto vás nadovšetko miluje. Pretože sa môžete v takýchto ťažkých chvíľach zveriť do jeho starostlivých rúk a prijímať bez výčitiek jeho starostlivosť. Je veľa vecí, ktoré teraz sám nedokážem a Karinka a môj syn Oliver, ich dobré srdcia, sú mi najväčšou oporou.“ Prajeme skoré zotavenie! 

Viac o téme: NehodaZraneniePřemysl BoublíkDivadlo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu