Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Slovenský herec skončil v nemocnici: Bizarná NEHODA v divadle... Museli ho OPEROVAŤ!

Přemek Boublík s partnerkou Karin Olasovou Zobraziť galériu (8)
Přemek Boublík s partnerkou Karin Olasovou (Zdroj: archív PB)

BRATISLAVA - Známy slovenský herec Přemysl Boublík (42) má za sebou nepríjemný úraz v divadle. Pri prestavbe scény naňho z výšky padol technik. Výsledkom je bolestivé zranenie, kvôli ktorému skončil v týchto dňoch v nemocnici... Museli ho operovať!

Ako sa nám podarilo zistiť, nehoda sa stala ešte v novembri minulého roka v divadle vo Svidníku, kde bol herec na zájazde s predstavením Pi čaj miláčik. Po prvej časti predstavenia je potrebná rýchla prestavba scény. „Kolega, šéf techniky zistil, že na časti kulisy je závada a ponáhľal sa to napraviť,“ prezradil pre Topky.sk Boublík. 

Technik vystúpil na rebrík, rokmi opotrebený stupienok však jeho váhu nevydržal a muž spolu s rebríkom sa zrútil rovno na herca. „V tej chvíli som inštinktívne zareagoval a otočil sa čelom k nemu, aby som ho zachytil. Zradila ma moja obetavá povaha. Pod jeho ťažkou váhou som sa však ani na okamih neudržal na nohách a rýchlo som dopadol na zem, uvedomujúc si silnú bolesť v kolene,“ opísal nám situáciu Přemek. 

Slovenský herec skončil v
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: archív PB)

Nohu si okamžite kontroloval a hoci cítil, že koleno je na svojom mieste, bolesť neustupovala. „Pár minút som si ho trel rukami zhlboka dýchajúc, upokojil som sa, postavil na nohy a cítiac nestabilitu v kolene som krívajúc odišiel do šatne, kde som mal 20 minút čas sa spamätať, než som mal nastúpiť opäť na javisko,“ pokračoval herec, ktorému sa napokon predstavenie aj napriek hendikepu odohrať podarilo. 

Ešte v Košiciach kontaktoval svojho priateľa, fyzioterapeuta Jaroslava Dulinu, ktorý mu koleno skontroloval a odporúčil mu bandáž. Uistil ho, že noha vydrží aj ďalšie predstavenie, ktoré tam mal ešte odohrať. V Bratislave potom podstúpil ďalšie vyšetrenia, ktoré odhalili skutočný stav kolena. 

- Čo zistili lekári a viac fotiek nájdete na ďalšej strane - 

Viac o téme: NehodaZraneniePřemysl BoublíkDivadlo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu