Streda23. október 2024, meniny má Alojzia, zajtra Kvetoslava

Kuriózny prípad z Čadce: Muž masturboval v priestoroch nemocnice, pred policajtami utekal nahý!

(Zdroj: TASR/Pavol Ďurčo, policia.mestocadca.sk)

ČADCA - Obvineniu z trestného činu výtržníctva čelí 31-ročný Lukáš z Čadce. Muž sa ešte minulý týždeň dopustil nevhodného a poburujúceho správania v areáli Kysuckej nemocnice, keď sa na verejnosti obnažoval a masturboval. Po príchode Mestskej polície sa dal nahý na útek.

O incidente informoval portál MY Kysuce. "V piatok 18. októbra popoludní prijala centrála Mestskej polície v Čadci telefonické oznámenie od zamestnankyne nemocnice, že im po suteréne hlavnej budovy behá nahý muž, ktorý sa obnažuje a masturbuje," informovala Marcela Voreková z oddelenia prevencie kriminality Mestskej polície v Čadci.

archívne video

Nechutné video z centra Bratislavy: Muž masturboval za bieleho dňa na chodníku! Videli ho aj deti (Zdroj: Tip čitateľa)

Hliadka Mestskej polície Čadca na mieste našla podozrivého muža, ktorý sa dal po ich príchode na útek. Strážnici muža prenasledovali a napokon ho dostihli na parkovisku pri vrátnici. Zákrok bol nakoniec bez použitia donucovacích prostriedkov. "Muž bol následne vyzvaný aby hliadke predložil doklad totožnosti a na základe neho bol stotožnený 31-ročný Lukáš z Čadce. Podozrivá osoba sa ku veci obnažovania a masturbovania v areáli nemocnice priznala a uviedla, že to v priestoroch Kysuckej nemocnice robí už dlhší čas. Následne boli hliadkou vypočutí svedkovia udalosti," doplnila Voreková.

Muža si následne prevzala hliadka Obvodného oddelenia PZ SR Čadca pre podozrenie z trestného činu výtržníctva.

Viac o téme: NemocnicaNahý mužČadca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu