Streda18. september 2024, meniny má Eugénia, zajtra Konštantín

AKTUÁLNE Otrasný prípad: Smetiar počas obedných páuz znásilňoval kolegu

Smetiar Ilustračné foto
Smetiar Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PLZEŇ - Na Plzeňsku sa rieši závažný prípad, kde bol vodič smetiarskeho auta (52) obvinený zo znásilňovania svojho závozníka (24) priamo v kabíne vozidla počas obedných prestávok. Obeť, ktorá bola fyzicky výrazne slabšia, mala byť nútená podvoliť sa nechutným sexuálnym praktikám. Ak bude vodič uznaný za vinného, hrozí mu trest až 10 rokov väzenia.

Podľa vyšetrovateľov došlo k zneužívaniu najmenej šesťkrát od chvíle, keď závozník začal pracovať s vodičom na spoločných trasách. Vodič mal napríklad požadovať, aby mu mladík masturboval penis alebo mu olizoval celé telo. V jednom prípade počas obednej pauzy údajne vodič odviezol smetiarske auto do lesa, kde závozníkovi zasúval prsty do konečníka, píše Blesk.cz.

Vodič je podľa svedkov veľký a ťažký muž, ktorý váži približne 110 kg, a závozník vraj nemal šancu brániť sa jeho útokom. Prípad teraz vyšetrujú klatovskí kriminalisti, ktorí už proti vodičovi začali trestné stíhanie pre zločin znásilnenia. „Kvôli počiatočnej fáze vyšetrovania nemôžeme k prípadu poskytovať bližšie informácie,“ uviedla policajná hovorkyňa Barbora Šmaterová.

Viac o téme: ZnásilnenieSmetiari
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu