Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Šok v pražskom metre: Starší muž onanoval pred dvomi ženami! Na kolene mal vytetovanú lebku

Muž mal na kolene vytetovanú lebku.
Muž mal na kolene vytetovanú lebku. (Zdroj: Policie ČR)

PRAHA - Pražskí policajti hľadajú muža, ktorý v júli dvakrát onanoval pred cestujúcimi v pražskom metre. Rovnakého muža polícia hľadala už pred dvoma rokmi, vypátrať sa ho ale nepodarilo. Za výtržníctvo mu hrozí až dvojročné väzenie. ČTK o tom informoval hovorca pražskej polície Richard Hrdina.

Neznámy muž prvýkrát onanoval pred ženami v metre v nedeľu 7. júla okolo 19.00 h, bolo to na linke C medzi Chodovom a Opatovom. "Prisadol k poškodenej, žmurkol na ňu, začal sa hladkať a potom sa obnažil a začal masturbovať. Žena sa jeho rokovania zľakla a ihneď odišla z jeho blízkosti," uviedol hovorca. Rovnakým spôsobom obťažoval muž ďalšiu ženu nasledujúci deň v stanici Kobylisy. Žena si muža stihla zaznamenať na mobilný telefón a potom zo súpravy vystúpila.

Muž onanoval pred ženami v pražskom metre (Zdroj: Policie ČR)

Policajti zaistili okrem mobilnej nahrávky aj kamerové záznamy z nástupišťa, kde je podozrivý starší muž veľmi dobre zachytený. Je veľmi chudý, s šedivými vlasmi aj fúzmi. Na kolene má vytetovanú lebku.

"Ak tohto muža na záznamoch spoznávate, alebo máte akékoľvek informácie, ktoré by viedli k jeho dolapeniu, volajte prosím linku 158," dodal hovorca.

Viac o téme: MetroOnanistaPraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu