Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Novinka na Slovensku! Ďalšia sieť obchodov z Poľska mieri k nám: Otvoria prvú predajňu v známom nákupnom centre

(Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Na Slovensko zavíta nová sieť obchodov drogérie Hebe, ktorá by mala svoju prvú predajňu otvoriť už v októbri tohto roka v známom obchodnom centre. Sieť Hebe k nám prichádza z Poľska a vlastní ju rovnaká korporácia ako známy obchodný reťazec Biedronka.

Hebe je poľská sieť drogérie, ktorá postupne otvára predajne aj v okolitých krajinách. Nedávno otvorila prvú kamennú pobočku v susednom Česku, ktorej prechádzal e-shop. Zdá sa však, že drogéria expanduje aj ďalej. Podobný scenár totiž opakuje aj na Slovensku.

 

Drogeria Hebe już otwarta! Zapraszamy na zakupy 😍

Posted by Dekada Grójec on Tuesday, March 19, 2024

Poľská drogéria Hebe už dlhší čas na Slovensku funguje v online priestore. Podľa portálu tvnoviny.sk však čoskoro príde s novou predajňou v známom obchodnom centre. „Prvú predajňu na Slovensku plánujeme otvoriť ešte tento rok,“ prezradila portál spoločnosť ešte v apríli. Presný dátum však nekonkretizovali. 

Pred nedávnom sa však na internete objavil inzerát, podľa ktorého spoločnosť hľadá obchodného konzultanta s nástupom od 1. septembra. Obchod by sa však podľa oznamu, ktorý sa objavil v bratislavskej Eurovei, mal otvoriť až v októbri tohto roku. Poľskú drogériu Hebe vlastní medzinárodná korporácia Jeronimo Martins, ktorá rovnako má vo svojom portfóliu aj obchodný reťazec Biedronka. Hebe funguje už od roku 2011 a v súčasnosti má viac ako 300 kamenných predajní. 

Viac o téme: PredajňaNákupné centrumDrogériaHebe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu