Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

FOTO Polícia pátrala po len 8-ročnej Dorotke! Už ju našli

Polícia pátra
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

ČADCA - Polícia zverejnila pátranie po len 8-ročnom dievčatku, ktoré malo odísť z domu v sprievode svojej matky. Nevideli ste Dorotku?

Aktualizované 17:20 Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci odvolalo pátranie po nezvestnej osemročnej Dorote Bojkovej zo Svrčinovca v okrese Čadca. Informovala o tom žilinská krajská policajná hovorkyňa Daniela Kocková. Dôvody vyhlásenia pátrania podľa nej pominuli. "Menovaná bola vypátraná, je živá a v poriadku," uviedla policajná hovorkyňa. 

 

PÁTRANIE PO DOROTKE❗

Posted by Polícia SR - Žilinský kraj on Wednesday, August 21, 2024

Pátranie po len 8-ročnom dievčatku

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci vyhlásilo pátranie po len 8-ročnom dievčatku, ktoré odišlo so svojou mamou z miesta trvalého bydliska. Spoločne s mamou nastúpili do vozidla značky Land Rover Freelander 2, červenej metalízy.

Dorotka Bojková je vysoká 120 cm, štíhlej postavy. Váži 23kg a má dlhé špinavé blond vlasy pod ramená a modré oči. Naposledy mala na nohách obuté viacfarebné tenisky. po zošliapnutí svietia. V strede brady má malé materské znamienko.

"Polícia v Čadci sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc pri pátranie po nezvestnej maloletej Dorote Bojkovej. Akékoľvek informácie k nezvestnej maloletej žiadame oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke PZ," informuje o tom žilinská polícia na sociálnej sieti.

 

PÁTRANIE PO DOROTKE❗ 👮Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci vyhlasuje pátranie po maloletej: BOJKOVÁ DOROTA ,...

Posted by Polícia SR - Žilinský kraj on Wednesday, August 21, 2024
Viac o téme: PátraniePolícia Dorotka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu