Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Mohlo dôjsť k tragédii! Na mol opitý muž sa rútil centrom mesta obrovskou rýchlosťou: V aute mal deti

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Opitý muž sa rozhodol sadnúť si za volant auta a obrovskou rýchlosťou sa rútil po Račianskej ulici v Bratislave. V aute mal pritom maloleté deti. Policajti našťastie muža zadržali a k tragédii nedošlo.

Extrémne nezodpovedného vodiča spozorovali policajti včera 1.8. 2024 počas dňa na Račianskej ulici v Bratislave. Obrovskou rýchlosťou sa rútil po ulici a tak sa ho policajti rozhodli zastaviť. To, čo zistili, ich skutočne šokovalo. "Jeho jazda o rýchlosti 110 km/h bola neprehliadnuteľná, a preto bol zastavený a kontrolovaný. Jeho dychová skúška mala pozitívny výsledok 1,17 promile. 46-ročný muž bol obmedzený na osobnej slobode," poznamenala bratislavská polícia. To však nebolo to najhoršie.

archívne video

Sfetovaný, opitý a arogantný! Vodič letel po ceste, vrazil do auta pred sebou (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Podľa polície mal muž v aute maloleté deti. "Maloleté deti boli zverené zodpovednej osobe a na zvládnutie tejto stresujúcej situácie boli odmenené medvedíkom – pomocníkom PZ. Vodič pod vplyvom alkoholu bol eskortovaný na policajný útvar, kde mu bolo vznesené obvinenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," dodali muži zákona. Rozhodnutie si muž vypočuje už čoskoro, nakoľko je prípad realizovaný v super rýchlom konaní. Zároveň bol spracovaný aj podnet na Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny.

Mohlo dôjsť k tragédii!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj)

"Naďalej upozorňujeme vodičov, aby v žiadnom prípade nejazdili pod vplyvom alkoholu! Ohrozujú tým seba a ostatných účastníkov cestnej premávky. Neriskujte život a zdravie nezodpovednou jazdou s alkoholom v organizme," dodala polícia.

Viac o téme: NehodaPolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu