Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Dopravná nehoda pri Veľkých Uherciach si vyžiadala zranenie jednej osoby

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Pavol Zachar)

VEĽKE UHERCE - Dopravná nehoda dodávky vo štvrtok (1. 8.) popoludní v katastri Veľkých Uheriec (okres Partizánske) smerom na Skýcov (okres Zlaté Moravce) si vyžiadala zranenie jednej osoby. Pri udalosti zasahovali štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Partizánskeho s jedným kusom techniky. V piatok o tom informoval hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

Havarovaný automobil sa po nehode nachádzal na vozovke a bol prevrátený na boku, pričom blokoval jeden jazdný pruh. Pri udalosti sa z dvoch účastníkov zranila jedna osoba. Z vozidla unikali prevádzkové kvapaliny. "Zasahujúci hasiči vymedzili miesto udalosti, preverili zdravotný stav oboch osôb a zranenej osobe poskytovali do príchodu zdravotných záchranárov predlekársku prvú pomoc a ošetrenie. Súčasne na vozidle vykonali protipožiarne opatrenia a prostredníctvom absorpčnej látky zachytávali uniknuté prevádzkové kvapaliny," uviedol Petrík.

Po zdokumentovaní udalosti príslušníkmi polície hasiči podľa neho asistovali pracovníkom odťahovej služby pri bezpečnom naložení havarovaného automobilu na vozidlo odťahovej služby a následne z vozovky odstránili uniknuté pohonné látky a ďalšie následky dopravnej nehody.

Viac o téme: NehodaZranenieVeľké Uherce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu