Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Dvojica si užívala sex na verejnosti za bieleho dňa! Priamo v centre mesta a pár metrov od kostola

(Zdroj: Repro foto Facebook)

NOVÉ ZÁMKY - Okoloidúcim sa v Nových Zámkoch naskytol šokujúci pohľad. Dvojica sa totiž bez hanby oddávala sexuálnym hrátkam priamo na verejnosti. V centre mesta k tomu došlo minulý týždeň v stredu (19. 6.) popoludní. Incident rieši polícia.

archívne video

Šokujúce video z prechádzky školkarov v obci Budča (Zdroj: Facebook/I.I.H.)

O prípade informuje portál MY Nové Zámky, pričom videá z incidentu sa objavili aj na sociálnej sieti. Mužovi na videu vidieť pohlavný úd a podľa záberov si dvojica z okolia na rušnom námestí ťažkú hlavu nerobila, keďže na záberoch bolo vidieť, že okolo nich prešla žena.

Počas dňa sa svojim chúťkam oddávali hneď dvakrát. Žena uspokojovala muža rukou na Majzonovom námestí a neskôr sa presunuli na lavičku na Kostolnej ulici, ktorá bola len pár metrov od františkánskeho kostola. Tam vykonávali orálny sex.

Podľa novozámockých mestských policajtov má ísť v prípade muža o neprispôsobivého asociála a je im dobre známy. "Niekoľkokrát už bol riešený mestskou políciou za nevhodné správanie po požití alkoholických nápojov," potvrdil portálu náčelník miestnej mestskej polície Jozef Tököly. Obaja skončili v rukách polície. Prípad si prevzala štátna polícia.

Viac o téme: SexNové Zámky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu