Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Influencerka používala spermie svojho partnera na starostlivosť o tvár: Malo to nepredvídateľné následky

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Influencerka uložila spermie svojho priateľa do formičiek na ľad a šesť mesiacov si nimi čistila tvár. Malo to nepredvídateľné následky.

Čo by ste neurobili preto, aby ste dosiahli žiarivú pleť? Najlepšie zo všetkého je, keď je to úplne prirodzené a bez prísad: Jedného dňa prišla 27-ročná influencerka menom Malelly s nápadom použiť spermie svojho priateľa na čistenie tváre a bola nadšená, ako uvádza „Mirror“. Spermie skladovala vo formách na ľad a používala ich denne po dobu šiestich mesiacov. Pochválila účinok a opísala spermie ako „kolagénovú bombu“, ktorá zlepšuje jej pleť.

archívne video

Nechutné praktiky na toaletách v obchodnom centre: Oddávajú sa sexuálnym hrádkam (Zdroj: Tip čitateľa)

Jej partnerovi to spočiatku pripadalo zábavné a dokonca sa cítil užitočný. Ale časom vzťah ochladol. Priateľ sa cítil čoraz viac „znechutený“ a viac a viac ako „dodávateľ surovín“ a nie ako partner. "Uvedomil som si, že niečo nie je v poriadku. "Začal uvažovať, či ho milujem , alebo sa len zaujímam o jeho spermie," povedal Malelly podľa Mirror.

To nakoniec viedlo k rozchodu. Malelly teraz hľadá prírodné alternatívy starostlivosti o pleť.

Zloženie spermií sa líši od človeka k človeku

Spermie, tiež známe ako semenná tekutina alebo ejakulát, je telesná tekutina uvoľnená počas mužskej ejakulácie. Skladá sa z dvoch hlavných zložiek: spermie a semennej plazmy. Semenná plazma je zmes sekrétov z rôznych žliaz nachádzajúcich sa v mužskom reprodukčnom systéme, ako sú semenné vačky, prostata a bulbouretrálne žľazy (Cowperove žľazy).

Presné zloženie semena sa môže u jednotlivých mužov líšiť a je ovplyvnené rôznymi faktormi, vrátane stravy, zdravia a frekvencie ejakulácie.

Viac o téme: PleťSpermie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu