Pondelok30. september 2024, meniny má Jarolím, zajtra Arnold

Bývalého ministra Pada neobvinia za nehodu

Martin Pado
Martin Pado

BRATISLAVA - Bývalého ministra vnútra Martina Pada z opozičnej SDKÚ-DS nebude polícia stíhať za dopravnú nehodu, pri ktorej utrpela zranenia jeho spolujazdkyňa.

Polícia podľa denníka Sme prestala nehodu z roku 2005 vyšetrovať, pretože nedostala súhlas od poškodených. "Nebol daný súhlas od poškodených osôb," povedala Sme hovorkyňa banskobystrickej krajskej polície Petra Babulicová. Padovi pôvodne hrozilo obvinenie z ublíženia na zdraví. Podľa denníka so svojím služobným autom narazil do pred ním odbočujúceho vozidla.

Pado dnes pôsobí ako poslanec SDKÚ-DS, havaroval ešte ako štátny tajomník ministerstva vo vláde Mikuláša Dzurindu. Podľa Nového času mal Pado minulý rok aj ďalšiu nehodu pri Michalovciach, o ktorej polícia neurobila záznam.

Problémy s dopravnými nehodami sa nevyhli v minulosti ani ďalším politikom. Bývalý popredný predstaviteľ SNS Víťazoslav Moric napríklad zrazil a usmrtil ženu, za čo mu súd vymeral podmienečný trest. Osudnou sa stala havária bývalému disidentovi, federálnemu ministrovi vnútra a šéfovi Ústavu pamäti národa Jánovi Langošovi, ktorý zahynul vlani na východe Slovenska.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu