Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Belányiová:Je v Amerike šťastná?

Andrea je vraj v Amerike spokojná. Zobraziť galériu (14)
Andrea je vraj v Amerike spokojná.

BRATISLAVA - Už vyše mesiaca žije exmoderátorka Slovenskej televízie Andrea Belányiová (29) v Amerike. Odsťahovala sa tam za svojou láskou - hokejistom Žigom Pálffym (33), ktorý tam pôsobí v pittsburskom klube Tučniakov. Chaos a zaneprázdnenosť v živote donedávna vyťaženej tmavovlásky vystriedali samota a rola žienky domácej.

Pre Andreu Belányiovú bol tento rok poriadne hektický. Stihla sa zamilovať, tajne zasnúbiť, prekvapivo opustiť lukratívny flek v hlavnom spravodajstve STV i odletieť za svojou polovičkou Žigom Pálffym do Ameriky. O zábavu mala teda postarané a slovo nuda jej veľa nehovorilo. Teraz je všetko inak - sympatická tmavovláska je za Veľkou mlákou bez práce, príbuzných a priateľov. „So Žigom trávia tak veľa času, ako sa len dá. No aj tak sa často cíti sama,“ prezradil človek blízky mladému páru.

„Pomaly sa tam udomácňuje a hľadá spôsoby, ako tráviť voľný čas,“ pokračoval dôveryhodný zdroj. Jedným z nich je aj aktívne športovanie alebo návšteva výstav umeleckých diel. Zdá sa, že jej city k najbohatšiemu slovenskému hokejistovi sú oveľa silnejšie ako túžba po úspechu a kariére. „Myslím si, že je spokojná,“ potvrdil i náš zdroj. K dokonalému šťastiu už dvojici zrejme chýba len vytúžená ratolesť...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu