Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Žigmund Pálffy: Otcom nebudem! Zatiaľ...

Pálffy vyvrátil informácie, že jeho snúbenica Belányiová je tehotná. Zobraziť galériu (11)
Pálffy vyvrátil informácie, že jeho snúbenica Belányiová je tehotná.

BRATISLAVA - Tatkovské povinnosti hokejistu Žigmunda Pálffyho (33) nateraz minú. Jeho snúbenica, exmoderátorka Slovenskej televízie (STV) Andrea Belányiová (29) tehotná nie je.

Vyhlásil to Ziggy pre denník Šport a poprel tak tvrdenia týždenníka Star, ktorý nedávno uverejnil informáciu o tom, že s Andreou čakajú dieťa. „Nie je to jednoducho pravda,“ zdôraznil športovec.

Pálffyho správa o tehotenstve jeho snúbenice nahnevala a na adresu spomínaného týždenníka povedal: „S nikým z médií som sa na túto tému nerozprával a pri, v úvodzovkách, serióznosti tých, ktorí šíria bludy, by som sa s redaktormi spomínaných ani nebavil,“ zdôraznil skalický rodák. Žigo tvrdí, že na pretriasanie rôznych súkromných záležitostí v slovenských médiách si už zvykol, „tak som ani nebol veľmi prekvapený, že som tento fakt vraj komusi v rozhovore ‚potvrdil‘,“ poznamenal športovec. Zrejme aj kvôli tomu, aby si snúbenci uchránili súkromie, sa odsťahovali do Ameriky.

Bývalá televízna hviezda sa vzdala aj svojej kariéry v STV, kde uvádzala hlavnú večernú spravodajskú reláciu a nasledovala snúbenca do Pittsburghu, kde pôsobí v hokejovom klube Tučniakov. Dvojica verí, že ďaleko od domova, za Veľkou mlákou, už bude môcť problematiku svojho budúceho potomstva riešiť bez kontroly verejnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu