Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Belányiová čaká dieťa!

Andrea Belányiová Zobraziť galériu (13)
Andrea Belányiová

BRATISLAVA - Bývalá moderátorka Slovenskej televízie (STV) Andrea Belányiová (29) je tehotná! "Áno, je to pravda," potvrdil túto krásnu novinku týždenníku Star samotný budúci otecko, náš najlepšie zarábajúci hokejista Žigmund Pálffy (33).

Známa dvojica - exmoderátorka STV a slovenský športovec - chcela svoje budúce rodinné šťastie uchrániť pred prílišným záujmom médií, a preto sa rozhodla spoločne odsťahovať na americký kontinent, kde Ziggy pôsobí v pittsburskom hokejovom klube.

Informáciu o budúcom potomkovi krátko pred odletom potvrdil aj skalický rodák: "Áno, je to pravda." Doplnil tiež, že jeho snúbenica Andrea Belányiová bude rodiť určite v Amerike. Žigo už pre rodinku zabezpečil aj bývanie v rodinnom dome. Párik má teda akosi naponáhlo. Už po pármesačnom ľúbostnom vzťahu nasledovali v auguste tajné zásnuby v Tatrách. Andrea sa vzdala i dobrého fleku v STV a už koncom septembra odletela za partnerom do Ameriky. V tom čase už bola údajne v požehnanom stave. Hokejista od známych údajne vyzvedal, ako lietanie zvládajú tehotné ženy.

Podľa nášho zdroja, ktorý je sympatickej brunetke blízky, zamilovaný pár po bábätku túžil už dlhšie. Sen Andrey i Žiga, ktorý mal ešte donedávna povesť nenapraviteľného záletníka a nie rodinne založeného človeka, sa teda už čoskoro zrejme splní... Nech im to teda vyjde.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu