Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Nevkusná Svobodová s rukou v rozkroku: Vendula, toto dámy nerobia!

Vendula sa na plese takto predviedla Zobraziť galériu (5)
Vendula sa na plese takto predviedla

BRATISLAVA – Ako v dedinskej krčme! Vdova po legendárnom skladateľovi Karolovi Svobodovi (†68) – Vendula (37), zavítala v piatok na Slovensko. Dôvodom bola jej účasť na Diamantovom plese. Na spoločenskej akcii však zabudla na zásady slušného správania a poriadne sa "predviedla"!

Venduly bolo v spomínaný večer všade plno. V neprehliadnuteľnej červeno – čiernej róbe a s pohárom v ruke ste ju mohli stretnúť na každom kroku. Keď sa k tomu pridalo ešte jej výstredné správanie, o rozruch okolo jej osoby bolo postarané.

Svobodová napríklad počas prehliadky šperkov zabíjala dlhú chvíľu tým, že si čosi naprávala v rozkroku. Na stoličke pritom sedela rozkročená ako chlap v krčme. Korunku svojmu nevkusnému správaniu nasadila počas pózovania fotografom, či zvítavania sa so svojimi známymi. Hádzala totiž také grimasy, že by sa za ne nemusel hanbiť žiadny komik.

Ťažko povedať, či sa pod jej vyčíňanie podpísal alkohol alebo si skrátka nerobila nič z toho, čo si o nej ostatní myslia. Zrejme sa nechala inšpirovať hviezdami svetového formátu. Kašľala preto na bontón... Hlavne, že sa cítila fajn.

O výstrednej róbe Venduly Svobodovej a aj o tom, kto ju na ples pozval, sa dočítate TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu