Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Ostré slová známej umelkyne: Bývalému partnerovi poriadne naložila... Želám mu len to najhoršie!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Americká speváčka Cardi B (32) si v poslednom období prechádza turbulentným obdobím. Radosť z toho, že sa stala 3-násobnou mamou, jej totiž kazí rozvod s jej bývalým partnerom Offsetom, ktorému počas včerajšieho dňa na sociálnych sieťach poriadne naložila.

Aj napriek tomu, že sa slávna dvojica snažila svoj vzťah zachrániť a speváčka čakala ich 3. spoločné dieťa, tak tento boj vzdali a oznámili, že sa rozvádzajú. Cardi B však má očividne na svojho bývalého partnera ťažké srdce, čo sa ukázalo aj v jej príspevkoch na sociálnej sieti X, ktoré medzičasom vymazala.

Aj napriek tomu ich však zachytilo množstvo fanúšikov a ako je vidieť, tak si servítku pred ústa rozhodne nedávala. „Tomuto mužovi želám len to najhoršie. Nikdy som takto veľmi nikoho nenávidela a všetky, ktoré ho chcete, tak si ho zoberte," uviedla speváčka.

Jeden z fanúšikov ju následne upozornil, že je to stále otec jej detí a mala by s takýmito komentármi prestať. „Áno, to je, preto mu neželám smrť... Z duše však tohto narcistu nenávidím. Jeho rodine a priateľom je ukradnutý a preto bude vždy na ho*no človek," doplnila hudobníčka podľa Page Six.

Cardi B
Zobraziť galériu (2)
Cardi B  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Cardi B
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu