Streda23. október 2024, meniny má Alojzia, zajtra Kvetoslava

Záhadná SMRŤ hviezdy reality šou Zradcovia: Mal len 29 rokov!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Saku Tiainen / Nelonen)

ESPOO - Svet športu a televízie zasiahla mimoriadne smutná správa! Vo veku len 29 rokov zomrel bývalý profesionálny hokejista Janne Puhakka, ktorý účinkoval vo fínskej verzii reality šou Zradcovia. Skloňuje sa slovo vražda!

Janne Puhakka bol okrem svojho účinkovania v šou Zradcovia (fínsky Petolliset) a svojej hokejovej kariére známy tiež ako prvý fínsky hokejista, ktorý verejne odhalil svoju homosexualitu. Aktuálne však média obletela šokujúca správa - 29-ročný mladík bol zastrelený. 

Ako informuje denník Ilta-Sanomat, okolo 20:00 počul okoloidúci streľbu a kontaktoval tiesňovú linku. Na miesto okamžite vyrazilo niekoľko hliadok. Polícia po príjazde našla Puhakku s vážnym strelným zranením, ktorému na mieste podľahol. Na mieste zadržali aj podozrivého, jeho identitu však nezverejnili. 

Pred domom Janneho Puhakku horí množstvo sviečok.
Zobraziť galériu (2)
Pred domom Janneho Puhakku horí množstvo sviečok.  (Zdroj: Profimedia)

No ako informuje denník Iltalehti, všetko nasvedčuje tomu, že ide o Puhakkovho partnera 66-ročného Rolfa Nordmema. Polícia okolnosti prípadu vyšetruje. Dvojica sa zoznámila v lete 2014 a 5 rokov udržiavali vzťah na diaľku, v roku 2019 sa presťahovali do spoločného bytu v Helsinkách a o 3 roky neskôr do dvojdomu v Espoo. 

Puhakka aktuálne účinkoval v spomínanej šou Zradcovia. Záverečný diel mal byť odvysielaný 17. októbra, televízia však oznámila, že kvôli tragédii sa termín finále presúva. 

Viac o téme: ZradcoviaJanne Puhakka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu