Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

TAJNÝ PROJEKT Jojky: Do boja proti Markíze vyráža s REALITY ŠOU... Vo svete žne ÚSPECH!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: BBC/TV Prima/TV Joj)

BRATISLAVA - Po letnej prestávke televízie pomaly, ale iste hlásia štart jesennej vysielacej sezóny. A spolu s ňou nielen návrat divákmi overených formátov, ale aj predstavenie horúcich noviniek. Jednu pripravuje aj televízia Joj. Do boja proti Markíze nasadí novú reality šou, ktorá vo svete žne obrovské úspechy!

Sledovanosť je alfou a omegou každej televízie. Tie medzi sebou súperia a snažia sa konkurenciu tromfnúť lepším programom. Televízia Joj o záujem divákov na jeseň zabojuje okrem šou Česko Slovensko má talent aj absolútnou novinkou, ktorú vyrába v spolupráci s českou Primou. 

Ako informuje Mediaboom, do boja proti Markíze vyrazí s česko-slovenskou adaptáciou celosvetovej novinky s názvom Traitors, ktorá v zahraničí zažíva obrovský boom. Nasadiť ju do vysielania má už o mesiac, konkrétne v nedeľu večer, teda v čase, kedy Markíza vysiela farmársky duel a verejnoprávna televízia šou Pečie celé Slovensko. 

Reality šou Traitors žne v zahraničí veľké úspechy.
Zobraziť galériu (4)
Reality šou Traitors žne v zahraničí veľké úspechy.  (Zdroj: BBC)

Novinka nesie názov Zradcovia a tvorcovia sa pri tvorbe pravidiel inšpirovali v spoločenskej hre Mafia, kde skupinu súťažiacich potajme rozdelili na "verných" a "zradcov". Úlohou druhej skupiny je zapadnúť tak dokonalo, aby ich verní nespoznali a zároveň ich postupne v hlasovaniach vyradili. Ak sa do finále podarí prebojovať čo i len jedinému zradcovi, odnesie si celú výhru.

Zaujímavosťou je, že novinka má jasne stanovené nielen pravidlá a koncept hry, ale aj prostredie a samotnú atmosféru. Šou sa musí natáčať v tajuplnom až mystickom prostredí, musí byť posadená do historických budov, hradov či zámkov. Práve preto sa natáčanie odohráva na českom hrade na Křivokláte. Moderátorom bude herec Vojta Kotek. 

Moderátorom šou bude Vojta Kotek.
Zobraziť galériu (4)
Moderátorom šou bude Vojta Kotek.  (Zdroj: TV Prima)

Viac o téme: Tv MarkízaTv JojFarmaZradcovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu