Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Nová REALITY ŠOU na Jojke: Zoznam súťažiacich... Medzi nimi sú aj dve CELEBRITY!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Nedávno sme na Topkách informovali o novej reality šou, ktorú televízie Joj v spolupráci s Tv Prima odštartuje už o pár dní. A už sú známi aj súťažiaci, ktorí sa v nej predstavia. Medzi nimi sú aj dve celebritné mená!

Už pred dvomi týždňami sme na Topkách avizovali, že televízia Joj vyráža do boja proti konkurencii s novou reality šou. Konkrétne ide o česko-slovenskú adaptáciu celosvetovej novinky s názvom Traitors, ktorá v zahraničí zažíva obrovský boom. Úvodnú časť na Kolibe avizujú na nedeľu 22. septembra, teda v deň, kedy Markíza vysiela farmársky duel.

O tom, že šou musí podľa licencie spĺňať presné parametre, sme už písali - okrem stanovených pravidiel a konceptu hry je zadané aj presné prostredie a atmosféra, v ktorej sa musí niesť. Šou sa musí natáčať v tajuplnom až mystickom prostredí, musí byť posadená do historických budov, hradov či zámkov. Česko-Slovenská verzia sa preto natáča na hrade Křivokláte. 

Nová REALITY ŠOU na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Joj)

Známy je aj moderátor projektu - Vojta Kotek. Doposiaľ však neboli odhalené mená, ktoré v šou zabojujú o výhru. Aj tie sú však už známe... A medzi nimi sa objavili aj dve známe osobnosti. Hru si zahrá napríklad youtuber Daniel Gogoman Štrauch a modelka Andrea Bezděková, ktoré sú dobre známi divákom televízie Markíza. Obaja si siahli na dno svojich síl v šou Survivor. 

Dokopy si však hru zahrá 24 súťažiacich, ktorí budú rozdelení na "verných" a zradcov". Kompletný zoznam účastníkov nájdete v GALÉRII»

Galéria: Súťažiaci reality šou Zradcovia

Viac o téme: TV JOJDaniel Gogoman ŠtrauchAndrea BezděkováZradcovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu