Štvrtok10. október 2024, meniny má Slavomíra, zajtra Valentína

STRACH o obľúbenú českú herečku (77): Týždne leží na JIS-ke!

Regina Rázlová Zobraziť galériu (3)
Regina Rázlová (Zdroj: TV Nova)

PRAHA - Český umelecký svet je na ihlách! Verejnosť totiž obletela správa o vážnych zdravotných problémoch obľúbenej herečky Reginy Rázlovej (77). Jej stav si dokonca vyžiadal hospitalizáciu na JIS-ke... Je tam už niekoľko týždňov!

Českú herečku Reginu Rázlovú v posledných rokoch výrazne potrápilo zdravie. A výnimkou nie je ani začiatok jesene. Ako totiž informuje portál Aha!, herečka sa nachádza v nemocnici. A jej stav je natoľko vážny, že ju museli hospitalizovať na jednotku intenzívnej starostlivosti. Tam je už niekoľko dlhých týždňov. 

STRACH o obľúbenú českú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Nova)

„Regina má ťažký zápal pľúc,“ informoval portál človek z herečkinho okolia. „Už niekoľko týždňov je v Nemocnici Na Homolce na jednotke intenzívnej starostlivosti,“ dodal zdroj, ktorý má o herečku strach. V nemocnici je vraj už minimálne od polovice septembra a pomoc vyhľadala po tom, čo sa jej zle dýchalo a hovorilo. 

S pľúcami však herečka nemá problémy prvýkrát. V roku 2015 prekonala zápal pľúc rovno dvakrát a o dva roky neskôr jej zistili embóliu. „Veľmi dlho ma trápil zápal pľúc, kvôli ktorému som sa cítila veľmi unavená. Keď sa mi veľmi priťažilo, šla som na vyšetrenie. Zistili mi embóliu a okamžite zakázali sa čo i len pohnúť!“ prezradila. Prajeme skoré uzdravenie! 

STRACH o obľúbenú českú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Nova)

Viac o téme: Regina Rázlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu