Streda9. október 2024, meniny má Dionýz, zajtra Slavomíra

DUSNO v šoubiznise: EX Borisa Kollára a herec z Markízy sa do seba pustili... Kvôli TOALEŤÁKU!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Instagram VN)

PRAHA - V českom šoubiznise to vrie! Dôvodom je obyčajné reklamné video, ktoré nahral Vincent Navrátil (27) s mamou Veronikou Žilkovou (62). Ich herecká kolegyňa a ex Borisa Kollára, Kateřina Brožová (56), si však nenechala ujsť štipľavú poznámku... A oheň bol na streche!

Galéria: Veronika Žilková

Platené spolupráce na sociálnych sieťach nie sú už ničím výnimočným. Mnohé verejne známe osobnosti príjmu ponuku odpropagovať firmu či výrobok a na oplátku dostanú slušný balík peňazí. Instagramom či Facebookom už kolovali reklamy na menštruačné nohavičky, sexshop či zubné pasty...

Herec Vincent Navrátil, ktorého diváci Markízy môžu poznať ako svätého Maxa, a jeho mama Veronika Žilková prijali ponuku odpropagovať firmu, ktorá vyrába toaletný papier a hygienické vreckovky. Natočili teda video a na sociálnu sieť Instagram ho zverejnili aj s vtipným popisom. „Museli sme sa opäť spojiť, aby sme vyriešili najzásadnejšiu otázku ľudstva.“ 

DUSNO v šoubiznise: EX
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram VN)

„Vlhčený alebo suchý? Dvoj alebo trojvrstvový? Voňavý alebo klasický? Pretože ako povedal múdry prorok: "Nikdy si neutieraj tvár a zadok rovnakým listom a pokiaľ musíš, vyber si dobre poradie!“ písalo sa v popise videa. Nahrávka mnohých sledovateľov pobavila... No boli aj takí, ktorých zjavne nie. A k tým evidentne patrí aj herečka Kateřina Brožová. 

DUSNO v šoubiznise: EX
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram VN)

Tá si totiž nenechala ujsť príležitosť napísať ironický komentár: „Reklama na hajzelpapier? Gratulujem!“ napísala a pridala emotikon palca hore a opičky so zakrytými očami. To však Vincenta zjavne vytočilo a štipľavú poznámku si od kolegyne nenechal. Odpísal jej: „Pani Brožová, ďakujem za gratuláciu. Je mi jasné, že tento produkt nepotrebujete, pretože ako dáma vo svojom postavení samozrejme nekakáte,“ začal Navrátil.

„Ale ako je vidno, túto veľkú potrebu ste si nahradili potrebou ešte väčšou. Prajem vám veľa úspechov a šťastie na vašej púti pohŕdaním po českom internete,“ dodal a okamžite sa ho zastalo mnoho sledujúcich. Brožová ani Žilková sa viac k tejto téme nevyjadrovali... Vincent sa však v príbehu ešte k slovnej výmene vrátil. „Neviete, aký produkt by mohol pani osloviť? Rád by som jej po jej sklamaní urobil radosť,“ pýtal sa sledujúcich.

DUSNO v šoubiznise: EX
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram VN)

Viac o téme: Kateřina BrožováVeronika ŽilkováVincent Navrátil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu