Pondelok7. október 2024, meniny má Eliška, Elisa, zajtra Brigita

Justin Bieber (30) po odhalení nechutnej KAUZY P. Diddyho: Prežíva PEKLO... Nočná mora je SPÄŤ!

Justin Bieber Zobraziť galériu (3)
Justin Bieber (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - Svetom aktuálne otriasa škandál, ktorý sa spája s hviezdnym P. Diddym (54). Ten aktuálne sedí vo väzbe kvôli obvineniu zo spiknutia za účelom vydierania, obchodovania s ľuďmi a sexuálneho zneužívania. Komplikovaný vzťah s raperom má aj Justin Bieber (30)... A po odhalení kauzy vraj prežíva hotové peklo. Nočná mora je späť!

Galéria: Justin a Hailey Bieber

Zatknutie rapera Seana "Diddyho" Combsa otriasla svetom celebrít. Hudobníka pred dvomi týždňami vzali do väzby v New Yorku pre obvinenia zo spiknutia za účelom vydierania, z obchodovania s ľuďmi a sexuálneho zneužívania. Kauza mala hlboko zasiahnuť aj Justina Biebera... Ten má s obvinenou hviezdou komplikovaný vzťah. 

„Posledné, čo by Justin chcel, je znova prežívať alebo dokonca diskutovať o svojom komplikovanom priateľstve s Diddym,“ povedal webu In Touch zdroj blízky kanadskému spevákovi. Ich vzťah mnohí nazývajú toxickým. Biebera s Diddym zoznámil spevák Usher, keď mal len 13 rokov. V tom čase sa z Justina stávala medzinárodná hviezda a bol často vídaný na akciách v spoločnosti kontroverzného Diddyho. 

„Ale konečne svojim najbližším povedal aspoň pár vecí o svojom zážitku z nočnej mory a o súkromnom pekle, ktoré mu Diddy spôsobil,“ dodal zdroj. O tom, že sa spevák trápi, svedčia aj jeho najnovšie zábery, na ktorých pôsobí strhane a doslova pochudnuto. Mnohí sa o hviezdu dokonca začali báť. Denník Bild však prichádza s iným vysvetlením. 

Dôvodom má byť jeho čerstvo narodené dieťa, ktoré v ňom okrem nedostatku spánku mohlo vyvolať aj nepríjemné spomienky na vlastné detstvo. Jeho otec totiž často nebol doma a mama v mladosti bojovala s drogovou závislosťou. 

Justin Bieber (30) po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: P. DiddyJustin Bieber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu