Štvrtok10. október 2024, meniny má Slavomíra, zajtra Valentína

Mama P. Diddyho BRÁNI svojho syna: Nie je žiadne MONŠTRUM... Bola za ním vo väzení!

Diddy Zobraziť galériu (2)
Diddy (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Celý svet aktuálne rieši kauzu okolo rapera P. Diddyho. Ten sedí vo väzení kvôli obvineniam z obchodovania s ľuďmi a ďalších trestných činov. Okamžite sa verejnosťou začali šíriť aj rôzne konšpirácie a objavujú sa ďalšie obvinenia. A jeho mama je z nich zúfalá... Syna bráni - nie je to žiadne monštrum!

Hoci celý svet ukazuje na rapera P. Diddyho prstom, jeho najbližší stoja za ním. Umelec aktuálne sedí vo väzení kvôli obvineniam z obchodovania s ľuďmi, únosu a vydierania a čaká na súd. A jeho mama Janice Combs a dospievajúce dcéry D'Lila Star Combs a Jessie James Combs ho navštívili vo väzení. Bolo to prvýkrát, čo ho od jeho zatknutia videli. 

Návšteva prebehla pod dohľadom väzenského personálu a vraj bola veľmi dojemná. Návšteva hlboko zasiahla najmä jeho mamu, ktorá úplne po prvýkrát prehovorila o problémoch svojho syna. Najviac ju trápi, že Diddy je súdení verejnosťou bez toho, aby mal šancu sa nejak obhájiť. „Vidieť, ako sa snažia verejne zničiť môjho syna, bez toho, aby mal šancu sa brániť, je bolesť, ktorú nejde slovami popísať,“ uviedla Janice webu TMZ

Navyše zdôraznila, že jej syn nie je také monštrum, ako ho verejnosť vykresluje. Hudobník všetky obvinenia popiera. 

Mama P. Diddyho BRÁNI
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: P. Diddy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu