Utorok15. október 2024, meniny má Terézia, Tereza, zajtra Vladimíra

Kauza P. Diddyho naberá stále väčšie rozmery: Hudobník čelí ďalším nechutným obvineniam!

P. Diddy
P. Diddy (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Problémy slávneho hudobníka P. Diddyho sú stále väčšie a väčšie. Počas pondelka totiž súd obdržal ďalšie nechutné obvinenia, ktoré malo vzniesť ďalších 5 obetí, ktoré mal spevák sexuálne napadnúť.

Kauza amerického hudobníka v posledných týždňoch hýbe svetom a už teraz je jasné, že bude patriť medzi tie najväčšie, aké kedy verejnosť sledovala. Okrem neho má byť totiž v celej veci zapojených množstvo popredných mien zo šoubiznisu a obvinenia, ktorým čelia, sú naozaj šokujúce.

Samotný prípad Diddyho však naberá obludné rozmery a v pondelok súd v New Yorku obdržal žalobu piatich ľudí, ktorí ho obvinili z ďalších nechutných zverstiev. Dokumenty sa zároveň podarilo získať magazínu Page Six, podľa ktorého malo ísť o ženy a mužov, ktorí tvrdia, že ich mal obvinený zdrogovať, znásilniť a vyhrážať sa im, že ak budú robiť problémy, tak ich zabije.

Jedna z obetí mala mať v čase napadnutia len 16 rokov, avšak k týmto obvineniam sa zatiaľ právny zástupca Diddyho nevyjadril. Podobných žalôb však môže v najbližšom období prísť ešte niekoľko a hudobník tak lieta v obrovských problémoch, z ktorých sa bude dostávať len veľmi ťažko. 

Viac o téme: P. Diddy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu