Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Česká herečka OBEŤOU napadnutia: Zaútočil na ňu partner... Hlavu jej trieskal o podlahu!

Mamba Dasha
Zobraziť galériu (3)
Mamba Dasha (Zdroj: Instagram LO)

PRAHA - Česká herečka aktuálne prehovorila o nepríjemnom zážitku, o ktorý sa postaral jej priateľ. Vraj ju napadol... Zverejnila aj FOTO ako dôkaz!

Česká herečka Lucie Ottová tvorila pár so známym českým imitátorom Petrom Jablonským. Ako však teraz priznala, jeden osudný deň sa zmenil doslova na peklo. Po prudkej hádke ju vraj fyzicky napadol. „Je mi strašne z toho, čo sa stalo s Petrom. Milovala som ho a bol pre mňa všetkým. Teraz som psychicky aj fyzicky na dne. Bohužiaľ, alkohol v kombinácii s práškami niekedy človeku zatemní mozog!" napísala na sociálnej sieti Instagram.

Česká herečka OBEŤOU napadnutia:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram LO)

„Mrzí ma nielen to, ako sa ku mne zachoval, ale zo absolútne neprejavil záujem, čo mi je a ako mi je. Len ma ďalej (aj vulgárne) urážal a uráža! Môžem samozrejme doložiť. Von som s tým šla preto, aby som prípadne zabránila ďalsiemu možnému zlému konaniu, a aby sa prípadne ozvali dalšie dievčatá a ženy, ktoré majú také alebo podobné skúsenosti!" vyjadrila sa.

Česká herečka OBEŤOU napadnutia:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram LO)

„To, že ma celú dobu podvádzal je jedna vec, ale to, že ma brutálne napadol, aj keď vedel, že som pred 11 rokmi prekonala vážnu operáciu hlavy, a okrem iného mi trieskal hlavou o podlahu, to je už veľa! Nikto na toto nemá pravo! A nikto by si nemal tolerovať akékoľvek násilie a to, čo sa nerobí. Ďakujem všetkým, ktorí pri mne stáli a stoja a pomáhajú mi v túto ťažkú ​​chvíľu, keď som na tom zle," uzavrela.

Viac o téme: Lucie OttováPetr Jablonský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu