Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Chladnokrvný ÚTOK na českú hviezdu (31): Polícia hľadá SVEDKOV... Útočnikovi hrozia roky vo VÄZENÍ!

(Zdroj: Instagram MN)

HRADEC KRÁLOVÉ - Českým šoubiznisom v posledných dňoch rezonuje chladnokrvný útok na obľúbeného speváka Miraia Navrátila (31). Ten mal byť napadnutý po koncerte Eda Sheerana v Hradci Králové a skončil so zlámanou čeľusťou. Polícia teraz hľadá svedkov... Útočníkovi hrozia roky vo väzení!

Obľúbený spevák Mirai Navrátil sa stal obeťou agresívneho útoku. České médiá prišli s informáciou, že v podguráženom stave balil zadané dievča a neodradilo ho ani niekoľkonásobné upozornenie od jej priateľa. Ten potom vytočený vytiahol kovový boxer a hudobníka nim udrel do tváre.

Výsledok? Zlámaná čeľusť, kus titánu a pár skrutiek v ústach. Mirai však odmieta, že by vyvolal akýkoľvek konflikt. „Čakal som na taxík. Zrazu šupa bez varovania a hotovo. Žiadne šarvátky, žiadne interakcie, ani žúr. S kapelou odsudzujeme akýkoľvek druh násilia,“ informoval na sociálnej sieti Instagram svojich fanúšikov. 

Do celej záležitosti sa teraz vložila aj polícia. Boxer sa totiž považuje za zbraň, ktorú človek môže použiť maximálne tak v sebaobrane. Navyše útočník spevákovi spôsobil ťažké zranenia, ktoré si vyžiadali operáciu a na dlhé týždne, možno až mesiace, ho spravili práceneschopným. Muži zákona preto požiadali verejnosť o pomoc. 

„Na základe vydaných informácií v mediálnom prostredí, ktoré sa týkali údajného fyzického napadnutia speváka skupiny Mirai, sa obraciame na verejnosť so žiadosťou o pomoc. K uvedenému napadnutiu malo dôjsť v čase konania buď prvého alebo druhého koncertu Eda Sheerana v Hradci Králové (27.7. - 28.7.2024). Policajti z moci úradnej zahájili úkony trestného konania pre ublíženie na zdraví, za čo hrozí trest odňatia slobody na 2 až 8 rokov,“ zverejnila polícia na svojej stránke. 

Viac o téme: Mirai Navrátil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu