Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Brat princeznej Kate: Prehovoril, ako je na tom jeho sestra po skončení chemoterapie!

Princezná Kate Zobraziť galériu (3)
Princezná Kate (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Princezná Kate (42) počas tohto roka prežila jedno z najnáročnejších období svojho života, keď musela bojovať s rakovinou. V posledných dňoch a týždňoch sa však pomaly vrátila k svojim kráľovským povinnostiam a jej brat v najnovšom rozhovore prezradil, ako na tom v súčasnosti je.

Tento rok bol pre celú kráľovskú rodinu mimoriadne náročný. Viacerých členov totiž potrápili vážne zdravotné problémy a jednou z nich bola aj princezná Kate, ktorá zvádzala náročný boj s rakovinou. V nedávnom období sa však vrátila k pracovným povinnostiam a vyzerá to tak, že sa všetko postupne vracia do normálu.

O tom, ako na tom princezná momentálne je, prehovoril aj jej brat James. Ten v rozhovore opísal, ako to s princeznou vyzerá po chemoterapii a povedal, že sa má dobre.

„Darí sa jej dobre. Nie je na mne, aby som v jej mene hovoril, ako všetko prebieha. Dostáva všetku podporu a sústredenie, ktorú potrebuje. Tak, ako všetko, aj toto potrebuje čas, kým to bude schopná spracovať," povedal James pre Today

Princezná Kate
Zobraziť galériu (3)
Princezná Kate  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princezná Kate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu