Štvrtok3. október 2024, meniny má Stela, zajtra František

Krásne gesto princeznej Kate a Williama: Mladej fotografke bojujúcej s rakovinou splnili obrovský sen!

Kate a William
Kate a William (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Ukázali, že majú srdce na správnom mieste. Princezná Kate sa v posledných týždňoch začala vracať k svojim pracovným povinnostiam, pri ktorých nezabúda ani na druhých. To sa ukázalo aj počas tohto týždňa, keď spolu s princom Williamom pomohla splniť sen nádejnej fotografke Liz (16), ktorá bojuje s rakovinou.

Počas včerajšieho dňa privítali princezná Kate a princ William 16-ročnú Liz a jej rodinu. Mladá fotografka totiž trpí podľa BBC zriedkavou, avšak veľmi agresívnou formou rakoviny a lekári jej oznámili, že jej zostávajú maximálne 3 roky života.

Aj napriek tomu sa však snaží žiť naplno a jej matka zverejnila na sociálnej sieti X zoznam prianí, ktoré by si chcela ako fotografka splniť. S jedným z nich jej pomohli práve Kate a William, keď ju pozvali na jednu z akcií, ktorú organizovali vo Windsore.

„Bolo nám potešením, že sme vo Windsore mohli privítať Liz. Talentovanú fotografku, ktorej kreativita a sila nás oboch inšpirovala. Ďakujeme, že si s nami zdieľala svoje fotky a príbeh," napísala dvojica na svojom spoločnom profile na sociálnej sieti X.

Na tento príspevok reagovala aj matka Liz, ktorá dvojici poďakovala. „Nedokážeme vám ani vášmu úžasnému tímu dostatočne poďakovať za túto úžasnú príležitosť, ktorú ste dali Liz, a za úžasný deň, ktorý sme ako rodina prežili. Nikdy na to nezabudneme a sme vám veľmi vďační," napísala v mene celej rodiny.

Viac o téme: Princezná Kate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu