Pondelok23. september 2024, meniny má Zdenka, zajtra Ľubor, Ľuboš

Moderátor Michal Kovačič po VÝPOVEDI od Markízy: Televíziu bude ŽALOVAŤ!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram M.K.)

BRATISLAVA - Uplynulé mesiace boli pre Michala Kovačiča doslova turbulentné. Po tom, čo sa v máji v priamom prenose relácie Na Telo rozhodol prehovoriť o fungovaní spravodajstva, dostal od vedenia Markízy výpoveď. Teraz sa rozhodol, že televíziu za to bude žalovať!

Exmoderátor o tom prehovoril v relácii Rozhovory so Šimonom. Kovačič totiž výpoveď, ktorú dostal od svojho bývalého zamestnávateľa, považuje za neplatnú. A teraz sa chce brániť, k tomu plánuje využiť aj právne kroky. Nebol to však jeho nápad, dotlačili ho k tomu vraj kolegovia z odborov.

Moderátor Michal Kovačič po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube.com)

„Úprimne povedané, mne sa do toho veľmi nechcelo. Ale na druhej strane, práve kolegovia z odborov, s ktorými sme sa o tom bavili, povedali, že bez ohľadu na to, že to nie je žiadny sen s niekým sa doťahovať roky na súde, sme sa zhodli a dohodli, že je to potrebné. Odbory vyslovene vyhlásili, že výpoveď bola protiprávna a treba to urobiť. S kolegami som sa zhodol a súhlasil som s tým, že žalobu treba podať,“ uviedol Kovačič. 

Dôvodom je fakt, že člena odborového orgánu nie je možné prepustiť bez súhlasu odborovej organizácie. A odbory plne stoja za Kovačičom. 

Moderátor Michal Kovačič po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube.com)

Viac o téme: Tv MarkízaMichal Kovačič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu