Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Tajný boj s RAKOVINOU! Slávna modelka (60) odmietla LIEČBU

Elle Macpherson Zobraziť galériu (7)
Elle Macpherson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Trápenie pred svetom skrývala! Elle Macpherson (60) vo svojej novej knihe odhalila tajomstvo, o ktorom verejnosť nemala tušenia. Pred siedmimi rokmi jej lekári diagnostikovali rakovinu prsníka. Ako tiež prezradila, náročnú liečbu odmietla. Nepresvedčilo ju ani naliehanie rodiny a 32 lekárov!

Už v týchto dňoch má verejnosť možnosť zakúpiť si memoáre hviezdnej modelky Elle Macpherson, ktoré nesú názov Life, Lessons and Learning to Trust Yourself. V nich rodáčka z Austrálie prezradila, že v tajnosti zvádzala naročný boj so zákernou rakovinou. 

Čo-to kráska povedala aj v rozhovore pre Women's Weekly„Bol to pre mňa šok. Bolo to neočakávané, mätúce, skľučujúce v toľkých smeroch,” uviedla Elle. Zároveň dodala, že to vnímala ako príležitosť načúvať svojmu vnútornému hlasu, aby našla riešenie, ktoré by v boji s chorobou pre ňu fungovalo. 

Lekári jej odporúčili, aby podstúpila mastektómiu a následne na to ožarovanie, chemoterapiu, hormonálnu terapiu i rekonštrukciu prsníka. Elle v tom čase tvorila pár s Andrewom Wakefieldom, ktorý bol vnímaný ako antivaxer a tieto tradičné postupy odmietla. Ako uviedla, po meditácii a modlitbe sa rozhodla pristúpiť k intuitívnemu a holistickému prístupu liečby.

„Povedať "nie" štandardným medicínskym postupom bola tá najťažšia vec, akú som kedy v mojom živote urobila. Avšak povedať "nie" môjmu vnútornému hlasu by bolo ešte ťažšie,” dodala na margo toho. „Niekorí si o mne mysleli, že som blázon,” priznala Elle, ktorú na štandardné postupy prehovárali jej najbliží i množstvo odborníkov. 

V tom čase si modelka podľa vlastných slov prenajala dom v Arizone, kde svoju rakovinu liečila holistickým prístupom. Mala tam so sebou napríklad svojho hlavného lekára, chiropraktika, či dvoch terapeutov. „Tie dni som trávila sústredním sa a venovala som každú jednu minútu tomu, aby som sa uzdravila,” dodala kráska, ktorá je momentálne v klinickej remisii. 

Elle Macpherson
Zobraziť galériu (7)
Elle Macpherson  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Elle Macpherson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu