Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Veľká párty Markízy: Vrúcne zvítanie, moderátor s NOVOU láskou a víťaz SuperStar... Uff, DIVOKÝ outfit!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V stredu večer sa v podniku v centre Bratislavy konala veľká Media Párty Markízy. Televízia tam odhaľovala svoju jesennú vysielaciu štruktúru. A nechýbali ani hviezdy z obrazoviek. Došlo tak na vrúcne zvítanie, moderátor po rozvode priviedol novú lásku a víťaz SuperStar... Uff, divoký outfit!

Veľká párty Markízy: Vrúcne zvítanie (Zdroj: TH)

Markíza v jednom z podnikov v centre Bratislavy v stredu večer predstavovala svoj program na jeseň. Chýbať nebude Love Island, obľúbená Farma či seriály Dunaj a Druhá šanca. Televízia však prirpavuje aj množstvo noviniek... Novú sezónu prišli do spoločnosti osláviť mnohé známe tváre. 

Galéria: Veľká Media Párty TV Markíza

Nechýbala napríklad Gabika Dzuríková, ktorá bola v posledných rokoch primárne jojkárskou tvárou. Hrala totiž v seriáli Hranica. No a na markizáckej párty sa veľmi potešila, keď medzi hosťami zahliadla herečku Hanu Gregorovú. Dámy sa zjavne po dlhšom čase rady videli a takto vrúcne sa hodili jedna druhej okolo krku. 

Gabika Dzuríková, Hana Gregorová
Zobraziť galériu (4)
Gabika Dzuríková, Hana Gregorová  (Zdroj: Ján Zemiar)

V centre pozornosti bol moderátor Ruže pre nevestu Krištof Králik. Len pred pár mesiacmi sa totiž definitívne rozviedol s manželkou Petrou Mácovou. Nedávno sme na Topkách písali o jeho novom vzťahu... A svoju novú lásku, českú moderátorku Veroniku prvýkrát priviedol do spoločnosti. Aha, ako to dvojici spolu pristane! 

Krištof Králik s priateľkou Veronikou
Zobraziť galériu (4)
Krištof Králik s priateľkou Veronikou  (Zdroj: Ján Zemiar)

No a svojej povesti módnej ikony nezostal nič dlžný víťaz SuperStar Adam Pavlovčin. Spevák je známy svojou záľubou v móde a tiež tým, že nemá problém si na seba obliecť skutočne čokoľvek. Dokazoval to v speváckej šou a inak tomu nie je ani mimo nej. Na párty dorazil v skutočne divokom outfite - na pruhovanej košeli mal tielko a dole čosi, čo pôsobilo ako hadie trenky. No skrátka úlet!

Adam Pavlovčin
Zobraziť galériu (4)
Adam Pavlovčin  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac FOTO nájdete v GALÉRII VYŠŠIE»

Viac o téme: TV MarkízaHana GregorováGabika DzuríkováKrištof KrálikAdam Pavlovčin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu