Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

PROBLÉMY hviezdy (31) zo SuperStar: Spadol do DLHOV... Nechcel znížiť svoj štandard!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram MCh)

BRATISLAVA - Michal Chrenko (31) sa do povedomia verejnosti dostal v roku 2007, vďaka tretej sérii speváckej šou SuperStar. Jeho prvý vzťah s Dominikou Mirgovou ostro sledovalo celé Slovensko. Dnes má vlastnú rodinku, no než sa mu podarilo usadiť, prešiel si náročným obdobím. Spadol do dlhov!

Po SuperStar sa Michalovi Chrenkovi veľmi darilo. O kšefty nebola núdza, niekedy cez víkend stihol aj 2-3 akcie. No ako prezradil pre týždenník Plus 7 dní, hoci mu mama dohovárala, aby si honoráre odkladal alebo ich investoval, nepočúvol ju. Argumentoval tým, že sú to jeho peniaze. 

„Ráno som sa zobudil a zmyslel som si, že potrebujem nové, drahé bicie. Tak som si ich kúpil. Veľa som máňal na aparatúru, ale aj na oblečenie a alkohol na rôznych žúroch. Žil som v tom, že keď sa mi darí, musím platiť za všetkých,“ priznal Chrenko s tým, že sa v minulosti k financiám nesprával práve zodpovedne. Navyše zistil, že manažéri, ktorí mu zabezpečovali vystúpenia, k nemu neboli úprimní... 

„Začal som si vystúpenia riešiť sám, ale nemal som na to energiu. Zároveň mi došlo, že interpret by sa mal venovať tvorbe nových pesničiek, nie tomu, kde bude stáť pódium a čo všetko bude na ňom,“ priznal. A hoci postupne chodilo čoraz menej kšeftov, spevák si svoj životný štandard chcel udržať. Začal preto žiť na dlh, z ktorého sa potom nevedel vyhrabať. 

„Napokon som na tri mesiace skončil na stavbe v Mochovciach. Robotníci nevedeli, či ich neklame zrak: hviezda SuperStar, tlačí fúrik a hádže lopatou,“ spomína na časy, kedy sa mu žilo ťažko. Táto skúsenosť mu však veľmi rýchlo otvorila oči a k financiám sa začal stavať zodpovedne. Dnes je oteckom dcérky (1,5) Vanesky a úspešným sound dizajnérom v rádiách. „Nahrávam hudobné podklady pod vstupy moderátorov aj rôzne relácie, natáčam podcasty,“ dodal. 

Viac o téme: SuperStarMichal Chrenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu