Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

PREMIÉRA 3. série Druhej šance: Hendikepovaný doktor prišiel s manželkou a toto sú NOVÉ TVÁRE!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Už v pondelok 2. septembra Markíza na svoje obrazovky prinesie 3. sériu obľúbeného seriálu Druhá šanca. Týždeň predtým si prvú časť pokračovania mohla pozrieť hŕstka pozvaných na slávnostnej premiére v bratislavskom kine. Hendikepovaný doktor prišiel s manželkou a... TOTO sú NOVÉ TVÁRE!

Galéria: Premiéra 3. série Druhej šance

Diváci televízie Markíza sa už nevedia dočkať pokračovania obľúbeného seriálu v hlavnej úlohe s Jánom Koleníkom - Druhá šanca. Prvá séria štartovala na jar 2020, druhá na jar 2022... A opäť si fanúšikovia na ďalšiu sériu museli počkať 2 roky. Štartuje už o týždeň, v pondelok 2. septembra. No hŕstka pozvaných už prvú časť pokračovania mala možnosť vidieť. 

V kine v jednom z bratislavských nákupných centier sa totiž v pondelok konala slávnostná premiéra 3. série. Uviesť seriál prišli herci aj tvorcovia... Medzi nimi nechýbal herec Filip Šebesta, ktorý v počine stvárňuje hendikepovaného doktora Olivera Veselovského. Ten do spoločnosti prišiel aj so svojou krásnou manželkou Hankou. 

Filip Šebesta s manželkou Hankou
Zobraziť galériu (3)
Filip Šebesta s manželkou Hankou  (Zdroj: Ján Zemiar)


Pozornosť však na seba pútala aj zatiaľ neznáma trojica hercov. Tím zdravotníkov totiž v novej sérii doplnia noví sekundári - Martina (Adela Dukátová), Linda (Dorota Hrnčiarová) a Filip (Juraj Kočí). Na oddelenie medicíny majú vniesť mladú krv a energiu, no aj vlastné "balíčky" problémov a tajomstiev. 

Dorota Hrnčiarová, Juraj Kočí, Adela Dukátová
Zobraziť galériu (3)
Dorota Hrnčiarová, Juraj Kočí, Adela Dukátová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: TV MarkízaDruhá šancaFilip ŠebestaJuraj KočíDorota HrnčiarováAdela Dukátová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu