Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Škandalózna Slovenka mieri na Farmu: Chlapi si prídu na svoje... Jej SEXI krivky vás dostanú!

Lenka Tejbusová Zobraziť galériu (6)
Lenka Tejbusová (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Fúha! Keď predvádza svoje krivky, je poriadne sexi. Chlapom sa zatočí hlava.

Farma 16 už pozná svojich prvých obyvateľov. 4 z nich sú známi celému Slovensku, keďže už raz v šou bojovali o výhru. Diváci sa môžu tešiť na Karin Hegedüs Dvořákovú z Farmy 10, Stanku Klčovú z Farmy 13, Minha Nguyena Anha z Farmy 14 a Adama Rohárika z Farmy 15. Fakt, že s Farmou už istú skúsenosť majú, však pre nich nebude výhodou. Budú si totiž musieť prejsť tajnou misiou. A až keď zvládnu sériu úloh, pri ktorých sa nesmú prezradiť, stanú sa reálnymi hráčmi. Karin Hegedüs Dvořáková.

Včera televízia Markíza odhalila ďalších súťažiacich. Na statku sa ukážu tanečníci Peter Janiga a Klára Beločicová i známa influencerka Lenka Tejbusová. A práve hnedovláska nie je takou neznámou. Zviditeľnila sa napríklad v zápase vo Fight Night Challenge s Emou Ferusovou. A tiež bola niekdajšia kamarátka Fikiho Sulíka. 

Lenka sa netají tým, že miluje škandály, ktoré každodenne rozoberá na sociálnej sieti Instagram, kde si vytvorila kvalitnú základňu fanúšikov.  A tých pravidelne okrem kontroverzného kontentu, zásobuje aj svojimi fotkami. No a chlapi si veruže prídu na statku na svoje. Lenkina figúra ich dostane do kolien. Na Instagrame v minulosti zverejnila fotografie z dovolenky v bikinách, na ktorých hrdo prezentuje svoje krivky. Fúha, pozrite! FOTO nájdete v galérii.

Viac o téme: FarmaSexiLenka Tejbusová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu