Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Rodinná tragédia: Tehotná Judith držala v náručí svojho umierajúceho manžela! Všetko sa začalo nabúraným autom

Osvaldo Casas s manželkou Judith Molina. Zobraziť galériu (2)
Osvaldo Casas s manželkou Judith Molina. (Zdroj: Judith Molina/Facebook)

HOUSTON - Keď v tú noc po ulici, kde býva jeho rodina v Houstone (americký štát Texas), pomaly znova prechádzalo podozrivé vozidlo, Osvaldo sa rozhodol. Chcel konfrontovať jeho cestujúcich. Išlo však o rozhodnutie, za ktoré zaplatil životom.

Podľa polície z Houstonu rodina nahlásila škodu na svojom aute 9. augusta a uviedli, že po štvrti v noci prechádzalo čierne vozidlo. Nasledujúcu noc sa auto opäť objavilo. Políciu zavolal sused, ako informovala televízna stanica KHOU11.

archívne video

Rodina poškodených v kauze brutálnej vraždy Patrície si pýta 100-tisíc eur (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

Osvaldo Casas, ktorý sa pravdepodobne chcel s ľuďmi v aute porozprávať o poškodení svojho auta, krátko po polnoci vošiel na ulicu. Tam ho údajne zasiahlo niekoľko výstrelov a skolaboval.

Jeho zdesená manželka, ktorá má budúci mesiac porodiť chlapčeka, okamžite vtrhla na ulicu. Zúfalo sa snažila oživiť svojho manžela - Osvaldo však zomrel v náručí tehotnej ženy.

Judith Molina pre Fox 26 povedala: „Skúšala som to možno desať minút, kým neprišla polícia a neprebrala to. Ale v tej chvíli som už vedela, že je mŕtvy."

Rodinná tragédia: Tehotná Judith
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: GoFundMe)

Osvaldo zanechal po sebe dve dcéry (16, 8)

So svojím manželom sa rozlúčila dojímavými slovami na fundraisingovej platforme GoFundMe, kde napísala: „S ťažkým srdcom vám musím oznámiť, že môjho milovaného manžela zastrelili pri ochrane svojej rodiny. Zanechal po sebe dve úžasné dcéry, 16 a 8, a nášho nenarodeného syna, ktorý sa má narodiť 6. septembra. Osvaldo prekypoval šťastím, že privíta svoje dieťa a stane sa otcom syna.“

Osvaldo bol „muž hlbokej lásky a láskavosti“, ktorý bol vždy nápomocný. Molina teraz zbiera dary na pohreb a ďalšie náklady. Cieľ 25 000 dolárov (okolo 23 000 eur) je takmer splnený.

Viac o téme: VraždaHouston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu