Piatok25. október 2024, meniny má Aurel, zajtra Demeter

Kamila Heribanová odhalila plány na leto: PRVÁ DOVOLENKA bez milovaného Dana (†43)!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram D.H.)

BRATISLAVA - Náhle úmrtie obľúbeného herca Dana Heribana (†43) zasiahlo celé Slovensko. Jeho najbližší však pred rokom prežívali hotové peklo. Obrovská bolesť stále neprebolela, no všetci sa pomaly učia opäť užívať život. Vdova Kamila (35) dokonca prezradila, že sa s deťmi chystajú aj na dovolenku... Bude prvá bez milovaného Dana!

Galéria: Kamila Heribanová

Kamila Heribanová si súkromie prísne stráži. Od smutnej udalosti spred roka dokonca nie je aktívna ani na sociálnych sieťach. Svojim sledujúcim sa prihovorila len dvakrát - raz v decembri a potom v deň výročia tragédie. Aktuálne však pre markiza.sk poodhalila aspoň svoje plány na leto. A okrem práce plánuje so svojimi deťmi aj oddych v zahraničí.

Bude to prvá dovolenka bez milovaného Danka. „Tým, že mám dvoch veľmi aktívnych chlapcov, tak mi nedovolia len tak ležať. Máme dohodnutú dovolenku, kde dúfm, že aspoň hodinu denne poležím, lebo sú tam rôzne tobogány a takéto veci. Dúfam, že v bazéne sa budú máčať aspoň hodinu denne a dajú mi pokoj. No potom s nimi musím labzovať hocikde po bazénoch, po kúpaliskách, bicykle... Takže čas v lete budem tráviť aj aktívne,“ prezradila pre spomínaný web.

Dano Heriban a Kamila boli ešte krátko pred jeho smrťou na spoločnej dovolenke na Tenerife.
Zobraziť galériu (3)
Dano Heriban a Kamila boli ešte krátko pred jeho smrťou na spoločnej dovolenke na Tenerife.  (Zdroj: Instagram K.H.)
  

Viac o téme: Dano HeribanKamila Heribanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu