Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Jennifer Love Hewitt dostala od Rossa starodávny prsteň

Jennifer Love Hewitt Zobraziť galériu (11)
Jennifer Love Hewitt

LOS ANGELES – Herečka a debutujúca speváčka Jennifer Love Hewitt sa zasnúbila. A neboli to hocijaké zásnuby - Jennifer od svojho nastávajúceho Rossa McCalla dostala cenný starožitný prsteň.

Dvojica bola v týchto dňoch na dovolenke na Havaji, kde si v romantickom prostredí prisahali, že ruka v ruke pôjdu k oltáru.

Podľa herečkinej hovorkyne použil McCall k žiadosti o ruku prsteň, ktorý sa v ich rodine prenáša z generácie na generáciu už stovky rokov. Pred hviezdou hororu Viem, čo ste robili minulé leto pokľakol Ross po takmer dvoch rokoch od prvého rande. Dvojica spolu začala chodiť v januári 2006.

„Zasnúbili sa minulý týždeň,“ priznala magazínu Us Weekly hovorkyňa Hewittovej. Svadobné plány si vraj zatiaľ dvojica necháva pre seba a presný dátum svadby stanovený nebol.

Vlani v decembri sa špekulovalo, že je 28-ročná Jennifer s Rossom tehotná. Svedkovia ju videli v obchode vo voľných šatoch s vystúplym bruškom. Herečka to neskôr vysvetlila tým, že si vyšla na nákupy v nevhodných šatách, ktoré jej štíhle postave asi trochu ublížili.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu