Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Šokujúci kalendár talianskej firmy: Dvanásť mesiacov v truhle

Hranice dobrého vkusu boli síce výrazne prekročené, ale záujemcov o kúpu šokujúceho kalendára bude určite dostatok... Zobraziť galériu (3)
Hranice dobrého vkusu boli síce výrazne prekročené, ale záujemcov o kúpu šokujúceho kalendára bude určite dostatok...

RÍM – Kam sa podeli hranice dobrého vkusu? Talianska firma, ktorá sa špecializuje na výrobu a predaj truhiel, ich tentoraz rozhodne prekročila! V reklamnom kalendári, pripravenom na rok 2008, umiestnila snímky skúpo oblečených žien, ktoré zvodne pózujú pred rôznymi modelmi drevených truhiel.

Tvorcom kalendára zrejme ani nenapadlo, že takéto snímky môžu uraziť niečie city alebo privolať bolestné spomienky – stavili jednoducho výlučne na zisk. Predaj kalendára im ho rozhodne prinesie, pretože jeden exemplár stojí v prepočte asi 450 korún a záujemcov je podľa prvých reakcií dostatok. A bude ich ešte viac, pretože Coffin Calendar 2008 je možné objednať si cez internet.

Škandalózny kalendár však nie je prvým extravagantným reklamným výrobkom firmy Cofanifunebri. Firma, založená v roku 1965, svojimi výrobkami už roky vzbudzuje rozruch. Trh už obohatila napríklad zapaľovačmi s nápisom Fajčenie zabíja a lebkou či s príveskami na kľúče v tvare truhličky. A majitelia firmy sú pritom presvedčení, že ich suveníry sú veľmi smiešne...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu