Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Adriana Sklenaříková: Za mamou sa neponáhľa

Modelka na Slovensku nakrúcala televíznu reklamu. Zobraziť galériu (3)
Modelka na Slovensku nakrúcala televíznu reklamu.

BRATISLAVA - Konečne je tu! Najznámejšia slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková-Karembeu (37) spolu s manželom Christianom v sobotu večer prišla na Slovensko.

Jej prvé kroky však neviedli za mamou Zlaticou, ktorú nedávno prepadli a bola hospitalizovaná, ale na párty v centre hlavného mesta. Nedeľu strávila pracovne v striptízovom klube...

„Adriana tam nerobila nič necudné, ale nakrúcala televíznu reklamu na fernet,“ vysvetlil modelkin manažér Miro Šimonič. Ako sa dlhonohá kráska Novému Času po prvých záberoch priznala, ona paradoxne alkohol príliš nemusí, ale jednej vzorke neodolala, aby vedela, čo bude propagovať na našich obrazovkách. Na pľaci ju starostlivo pozoroval aj manžel Christian, ktorý sa tentoraz k novinárom správal veľmi mierumilovne a s úsmevom pri svojej krajšej polovičke pózoval. Obaja pricestovali na Slovensko už deň pred nakrúcaním. Z Paríža prileteli na letisko Schwechat vo Viedni a odtiaľ sa presunuli do Bratislavy, kde sa ubytovali.

V sobotu večer si manželia Karambeuovci odskočili na párty do luxusného klubu v centre hlavného mesta. Adriana by mala stráviť na Slovensku ešte aj dnešok, aby sa konečne mohla trochu venovať aj mame, ktorú počas leta prepadol neznámy páchateľ a spôsobil jej úraz hlavy. Pani Zlatici Sklenaříkovej (57) sa zdravotný stav medzičasom zlepšil, takže príde z Banskej Bystrice za Adrianou do Bratislavy a mali by ísť spolu na malý výlet.

Viac sa o včerajšom nakrúcaní a Adriane dočítate v sobotnej prílohe Nového Času.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu