Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Prvé zábery po pôrode: Toto je vytúžená dcérka Beckhamovcov!

Victoria Beckham s dcérou Harper Seven Zobraziť galériu (7)
Victoria Beckham s dcérou Harper Seven

LOS ANGELES – Sú z nich hrdí rodičia! Hoci najočakávanejší prírastok do klanu Beckhamovcov pribudol len pred týždňom, o svoju radosť sa známy pár už stihol podeliť bez zábran a verejne. Prvé intímne zábery Victorie (37) a Davida (36) s čerstvo narodenou dcérkou sú na svete – takto si ju užívajú!

Šťastie a obrovská dávka nehy! To všetko vyžaruje z čiernobielych fotografií prominentného páru, ktorý svoju vytúženú dcérku ukázal fanúšikom už v prvý týždeň jej života. Victoria a David Beckhamovci však svoje súkromie nezapredali žiadnemu magazínu – malú Harper Seven vystavili na obdiv prostredníctvom sociálnych sietí!

„Odfotil som svoje dve spiace dievčatá,“ komentoval britský futbalista obrázok, ktorý zverejnil vo svojom profile v sieti Facebook. Podarilo sa mu totiž zachytiť bývalú Spajsku, ako oddychuje so zavretými očami a s dievčatkom uloženým na prsiach. Zahanbiť sa však nenechala ani samotná Victoria. Tá svoju zákonnú polovičku „zavesila“ na účet v Twitteri. Na zábere David drží dcérku v náručí a mazná sa s jej noštekom. Treba uznať, že Victoriine slová „Ockovo dievčatko!“ hovoria naozaj za všetko!

O tom, aké je to mať okrem štyroch chlapov konečne aj dámsku spoločnosť, módna ikona informuje svojich fanúšikov od samého začiatku. Jednou z jej celkom prvých reakcií po pôrode bola táto veta plná nadšenia a lásky: „Bábätko Harper je najkrajšie dievčatko, aké som kedy videla, zakaždým sa do nej zamilujem zas a znova!“ A keďže traja bratia na ňu zatiaľ nežiarlia, ostáva len dúfať, že z Harper nevyrastie druhá Suri Cruise!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu