Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Beckhamovci oslavujú: Vysnívaná dcérka je na svete!

David a Victoria Beckham Zobraziť galériu (6)
David a Victoria Beckham

LOS ANGELES - Prominentný pár David a Victoria Beckhamovci v nedeľu ráno privítal na svet po troch synoch vytúženú dcéru. Hovorkyňa anglického futbalistu a bývalej členky dievčenskej skupiny Spice Girls uviedla, že dievčatko sa narodilo v nedeľu pred ôsmou hodinou rannou v Los Angeles.

Meno dcérky má byť Harper Seven Beckham. Špekuluje sa, že Seven (Sedem) má symbolizovať Davidove číslo dresu počas jeho slávnych čias v Manchestri United, prípadne čas, kedy sa dieťa narodilo. Harper na druhej strane má byť staré anglické meno, ktoré sa Victorii už dlho páčilo.

"Brooklyn, Romeo a Cruz sú nadšení, že do rodiny môžu privítať sestričku," vyhlásila hovorkyňa Jo Milloyová. O tom, že sa stanú štvrtýkrát rodičmi, Beckhamovci informovali v marci. Brooklyn má dvanásť rokov, Romeo osem a Cruz sa narodil pred šiestimi rokmi.

Bývalý kapitán anglickej reprezentácie i jeho žena sú celebritami na oboch stranách Atlantiku. Beckham sa v sobotu večer blysol aj svojím futbalovým umením, keď v zámorskej lige MLS strelil gól priamo z rohového kopu. Rozhodol tak o výhre Los Angeles Galaxy nad Chicagom. O pár hodín neskôr už po boku svojej manželky žiaril oveľa viac, keď mal v náručí svoju prvú dcéru.

Pôrod potvrdil aj Beckhamov spoluhráč z Los Angeles Galaxy Simon Oliveira. "Šťastná a zdravá sa narodila o 7:55 ráno v nemocnici Cedars Sinai v Los Angeles a vážila 3220 gramov," napísal Oliveira na sociálnu sieť Twitter.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu