Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Hlasovanie o Slávika 2007 sa v nedeľu končí!

Priamy prenos bude moderovať Pyco.
Priamy prenos bude moderovať Pyco.

Už len do nedele 11. novembra má verejnosť možnosť hlasovať v ankete Slávik 2007. Slávnostné vyhlásenie výsledkov spojené s galaprogram v priamom prenose TV Markíza v sobotu 1. decembra 2007 o 20:00 bude moderovať Martin "Pyco" Rausch.

Podľa slov Martina Šestáka z Produkčného domu Forza “Pyco pripravuje pre divákov jedno špeciálne tanečné číslo, predvedie sa v rôznych kostýmoch a na záver televízneho prenosu ukáže čo ešte neukázal“.

Na tohtoročnom Sláviku uvidia diváci viacero jedinečných hudobných čísel, ktoré boli pripravené špeciálne len pre túto príležitosť. Organizátori sa rozhodli uvoľniť do predaja limitovaný počet vstupeniek pre verejnosť v sieti Ticketportal a tak okrem divákov TV Markíza bude mať možnosť verejnosť vidieť na vlastné oči exkluzívny galaprogram priamo v Sibamac aréne v NTC, Bratislava.

Anketa SLÁVIK 2007 sa vyhlasuje v troch hlavných kategóriách: spevák, speváčka a skupina. Okrem toho budú dekorovaní aj Skokan roka, Objav roka a Rádioslávik pre najhranejšieho domáceho interpreta v rádiu Expres. Svoje minuloročné prvenstvo v hlavných kategóriách budú obhajovať Peter Cmorik, Zuzana Smatanová a Desmod. Aj v tomto ročníku vyhlásil denník Nový Čas anketu o Hit roka 2007. Hlasovanie prebieha on-line na webovej stránke www.bleskovky.sk. Vyžrebovaný účastník hlasovania získa od garanta súťaže, denníka Nový Čas, domáce kino v hodnote 50 000,- Sk.

Počítanie hlasov z hlasovacích kupónov a ich následné zrátanie so SMS hlasmi realizuje špecializovaná počítačová firma pod dohľadom notára. Ten overí správnosť výsledkov a v zapečatenej obálke ich odovzdá štatutárnemu zástupcovi organizátorov. V záujme udržania napätia a autentických reakcií všetkých zainteresovaných budú výsledky v hlavných kategóriách aj v tomto roku zverejnené počas slávnostného galaprogramu v priamom prenose TV Markíza v sobotu 1. decembra 2007 o 20.00 hod. Vtedy sa verejnosť dozvie meno výhercu SMS hlasovania, ktorý získava štýlový automobil FIAT 500 a benzín na 5000 km zadarmo. Taktiež počas galavečera sa verejnosť dozvie meno výhercu finančnej prémie vo výške 150 000,- Sk od Produkčného domu Forza, ktorý bude vyžrebovaný spomedzi „kupónových“ hlasujúcich a hlasujúcich cez internetovú stránku www.forza.sk.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu