Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Kalendár plný detí pomáha tým, ktorí to potrebujú

Kúpou kalendára prispejete na detský domov Studienka.
Kúpou kalendára prispejete na detský domov Studienka.

Neuveriteľný cit, trpezlivosť a odhodlanie pomôcť môžeme vidieť na fotografiách drobných aj čerstvo narodených detí v kalendári na rok 2008. Vernisáž Katky Husenicovej - „Kalendár plný detí“, sa uskutočnila 5. novembra 2007 v Galérii Billa v Bratislave.

Kalendár zobrazuje detičky v bochníku chleba, šantiace v múke, mlieku, vychutnávajúce si čokoládu – pripomínajúce malých anjelov v oáze bezpečia a zábavy...

Vernisáž moderovala Dagmar „Didiana“ Dianová. Grafické spracovanie realizovala agentúra Roland Torsten Advertising, produkciu zabezpečila agentúra Gallys a predaj kalendára bude v predvianočnom čase exkluzívne na celom Slovensku zabezpečovať sieť supermarketov BILLA.

Ktokoľvek, kto si kúpi kalendár finančne prispeje na detský domov Studienka v Bratislave. Zároveň bude mať celý rok pred sebou detské tváre tých, ktorým pomohol. Osudy týchto detí chceme však sledovať aj naďalej – možno sa niektorým z nich podarí nájsť svoju novú rodinu a dostanú tak šancu na šťastné detstvo.

Katarína Husenicová vyštudovala Strednú priemyselnú školu grafickú v Bratislave. Krátko po skončení štúdia v roku 1996 sa jej narodili dve deti a vtedy sa začala venovať ich fotografovaniu. Táto záľuba prerástla do profesionálnej činnosti. Už deväť rokov pracuje vo vlastnom ateliéri v Senci, kde sa zaoberá aj komerčnou fotografiou.
Autorom projektu je Roland Teöke.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu