Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Para, PPE a Sako vyrážajú na Abstinent tour

BRATISLAVA - Bratislavská skupina Para odštartuje vo štvrtok 25. októbra svoje Abstinent tour 2007. Ako prví sa môžu na koncert Pary tešiť fanúšikovia v Prešove, kde v prvý deň turné vystúpia v City Clube.

Do soboty 10. novembra ich čaká jedenásť koncertov. Posledný odohrajú v Kulturáku v Hruštíne. Medzitým vystúpia v Košiciach (26. októbra), vo Svidníku (27. októbra), v Trenčíne (31. októbra), Martine (2. novembra), Šali (3. novembra), Banskej Bystrici (6. novembra), Nitre (7. novembra), Bratislave (8. novembra) a v Moravanoch nad Váhom (9. novembra).

O tom, že Para patrí medzi úspešné koncertné kapely, svedčí nielen vysoká návštevnosť jej koncertov, ale i platinová platňa za predaj koncertného DVD Live At Babylon. Abstinent tour 2007 pripravili na podporu svojho aktuálneho albumu Para. Singel Abstinent sa dostal medzi najhranejšie piesne v slovenskom rozhlasovom éteri a videoklip vysielala európska hudobná stanica MTV.

V súčasnosti bodujú v rebríčkoch so singlom Doma dobre, ku ktorému nakrútili videoklip na festivale Pohoda, kde vystúpili pred vyše desaťtisícovým davom.

Počas Abstinent tour 2007 vystúpi aj kapela Puding pani Elvisovej, s ktorou Paru spája dlhoročné priateľstvo. Hudobne bude koncerty uzatvárať mladá bratislavská skupina Sako.

Bližšie informácie prináša oficiálna stránka skupiny www.para.sk a MySpace stránka www.myspace.com/paraband.

Viac informácií nájdete aj na stránke skupiny Puding pani Elvisovej.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu