Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Jude Law a Sadie Frost opäť spolu?

Jude a Sadie Zobraziť galériu (8)
Jude a Sadie

LONDÝN - Už dávnejšie to pripomína argentínsku telenovelu. Niekoľko mesiacov sa šírili rozporuplné správy o tom, čo sa vlastne deje medzi hercom Judom Lawom a jeho snúbenicou Siennou Miller po tom, ako ju podviedol.

Pred niekoľkými dňami sa objavili chýry, že obaja zrušili zásnuby, ich hovorca to však nepotvrdil. Najnovší chýr hovorí, že Jude Law a jeho exmanželka Sadie Frost by mohli obnoviť svoj vzťah. Po rozvode nespálili totiž k sebe všetky mosty, najmä kvôli ich synovi. Kuriózne na tomto prípade je to, že Jude a Sadie sa len v tomto roku napokon rozviedli aj formálne. "Zdá sa, že kruh sa uzatvoril. Sadie sa svojím priateľom zdôverila, že Juda stále miluje a že on miluje ju," cituje denník Daily Mail ich spoločného priateľa.

Podľa tohto zdroja sa exmanželia k sebe opäť správajú ako pár a ďalším krokom by mohlo byť úplné obnovenie vzťahu. "Veci sa kedysi mali tak zle, že medzi sebou ani nehovorili, keď si Jude prichádzal po syna. Teraz už ostáva aj na spoločnom obede," prezrádza dobre informovaný zdroj. Podľa Sadie "iskra v jej očiach nevyhasla". Po dramatickom rozchode so Siennou, jej románikom s novým filmovým Bondom Danielom Craigom a konfliktoch s fotografmi je Jude možno pripravený vrátiť sa k svojej rodine...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu