Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Jude Law sa hanbí za pomer s opatrovateľkou detí

Jude Law Zobraziť galériu (10)
Jude Law

LOS ANGELES - Zasnúbenie Juda Lawa a Sienny Millerovej je ohrozené, po tom ako sa Jude priznal k romániku s opatrovateľkou svojich detí. Britský herec verejne priznal svoj prehrešok s Daisy Wrightovou, ale nie isté, či to zachráni vzťah s herečkou Millerovou.

Tridsaťdvaročný Jude, hviezda filmu Alfie, vyhlásil, že úprimne ľutuje milostné pletky s Daisy počas práce v New Orleans na filme "All the king¤s men" v tomto roku. Údajne sa stretli, keď sa Wrightová starala o jedno z hercových troch detí z manželstva so Sadie Frostovou.

Daisy (26) tvrdila, že ich pomer sa začal v marci a skončil, keď ju Sadie prepustila. Namiesto toho, aby Jude reči nekomentoval, vyhlásil pre média, že sa hlboko hanbí a je nešťastný, že zranil Siennu a ich najbližších ľudí. Ďalej verejne oznámil, že sa ospravedlňuje Sienne a ich rodinám za spôsobenú bolesť, a že aj keď sa to nedá dostatočne ospravedlniť, svoje činy úprimne ľutuje.

Jude a Sienna sa stretli v roku 2003 pri natáčaní filmu Alfie. Ich priatelia potvrdili, že sa teraz snažia dostať cez všetky problémy. Ich vzťah už bol údajne dávnejšie nahnutý, ale dúfali, že všetko prekonajú plánmi na svadbu, po tom ako sa minulý mesiac skončilo Judovo rozvodové konanie so Sadie.

Aj keď je opatrovateľka Daisy teraz bez práce, dúfa, že už sa čoskoro niekde zamestná. Tvrdí, že Jude ju odporučil Beckhamovcom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu