Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Hysterická Sienna: Jude, neodchádzaj!

Nevernú herečku vyviedlo z miery randenie jej exmilenca Juda Lawa. Zobraziť galériu (8)
Nevernú herečku vyviedlo z miery randenie jej exmilenca Juda Lawa.

PARÍŽ - Hysterickú scénu predviedla hollywoodska herečka Sienna Miller svojmu bývalému snúbencovi Judovi Lawovi (32). Sympatický herec totiž strávil v Paríži večer so sexi kolegyňou Salmou Hayek, čo Sienna nedokázala prežrieť!

Hviezda filmu Nepriateľ pred bránami si užívala večer so Salmou v prestížnom parížskom podniku Man Ray a obaja si boli podľa ostatných hostí až mimoriadne blízki. Keď sa však o všetkom dozvedela Sienna (23), okamžite sa vybrala urobiť Judovi scénu. Vtrhla do reštaurácie, kde herec práve obedoval v spoločnosti neznámej ženy a hodila sa pred ním na kolená.

"Začala tam hrozne plakať a prosila ho: 'Neodchádzaj, neodchádzaj.' V jednom momente mala hlavu v jeho rozkroku," povedal jeden zo svedkov incidentu. "Bolo udivujúce, že kým ona vrieskala, Jude bol úplne pokojný a nonšalantný. Jej tvár bola červená a vyzerala byť úplne mimo," uviedol ďalší neďaleko sediaci. Jude sa napokon postavil a odišiel so Siennou z reštaurácie.

Pár sa rozišiel pred niekoľkými mesiacmi pre Judovu údajnú neveru s opatrovateľkou. Keď sa opätovne dali dohromady a bývali v Judovom dome v Londýne, vyšla najavo Siennina nevera s Judovým najlepším kamarátom Danielom Craigom - novým Jamesom Bondom. Jude následne Siennu, ktorá predtým vždy využila príležitosť kritizovať jeho neveru, vyhodil zo svojho domu. Kontroverzný párik sa však podľa britskej tlače snaží svoj vzťah zas obnoviť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu