Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Robin Williams sa zotavuje po operácii srdca

Robin Williams
Robin Williams

LOS ANGELES - Americký herec a komik Robin Williams sa zotavuje po úspešnej operácii srdca.

Päťdesiatsedemročnému držiteľovi Oscara, známemu napríklad z filmov Dobré ráno, Vietnam (1987), Dobrý Will Hunting (1997), alebo Flubber - roztržitý profesor (1997), nahradili chlopňu aorty, zlepšili stav jeho mitrálnej chlopne a upravili mu srdcový rytmus. "Williamsova operácia dopadla veľmi dobre a očakávame jeho úplné uzdravenie," uviedol kardiochirurg z clevelandskej kliniky Marc Gillinov.

Ako uviedol, operácia trvala viac ako tri hodiny a herec by sa mal zotaviť do ôsmich týždňov. "Jeho srdce je silné a bude fungovať normálne v prichádzajúcich týždňoch, bez obmedzení toho, čo môže robiť," dodal. Williams pre operáciu preložil turné svojej stand-up šou Weapons of Self-Destruction.

Podľa hercovej hovorkyne Mary Buxbaum by ho mal obnoviť na jeseň tohto roka. Podľa vyhlásenia Williams žartoval, že má pre šou "nové materiály" a nemôže sa turné dočkať.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu